Honda Grom banner

1 - 20 of 23 Posts

·
Registered
Joined
·
1,077 Posts
Discussion Starter #1
Noticed register in the menu bar seems to be overflowing the insurance option that's currently covering the new post option.

see picture.
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
8,227 Posts
update your devices IOS, software updates, security updates and such so your devices will not slow down or have slow response, etc

Clear out your memory cashe, old history search in your browser etc.

Every little bite helps out your computer devices.
 

·
Registered
Joined
·
1,077 Posts
Discussion Starter #4
I don't have a software or update issue, on a iPad mini. It recently did this 2 days ago, I assume they updated the pages script.
 

·
Administrator
Joined
·
118 Posts
For those experiencing strange/malfunctioning features on the site, are you running any adblockers on your browser? There seems to be issues with these blocking some of our updated scripts. To fix this, with your adblocker enabled go to VerticalScope.com and disable that site in your adblock settings. This should apply to all our forum sites and without disabling your adblocker.

^ Don't forget to then clear your cache/cookies and refresh.

If that doesn't work, let us know what adblocker you're using along with the device/browser and we'll guide you from there.

For the iPhone scams ad pop ups @Strokd GE, did those appear when you navigated on this site in full desktop mode or enhanced mobile view?

Thanks guys,
Natalie
 

·
Registered
Joined
·
2,223 Posts
I'm using Chrome on a PC. No issues today yet. Yesterday I had all kinds of issues though, not just the stuff listed. Almost like the site was down off and on all day yesterday. One of the other forums I'm on is owned/run by same people and had no issues. It was exclusive to here. Haven't checked on my iPad today yet. Usually full site on Safari when I use iPad though.
 

·
Registered
Joined
·
1,458 Posts
I can't see or post photos anymore with the mobile app. iPhone 6, newest software. When will the app be updated?
 

·
Registered
Joined
·
2,223 Posts
I have this issue when on full site on my iPad Pro using Safari. On top of "new posts" is also "register", making it impossible to press the new posts button.

Works fine on PC using Chrome though. If I remember, I'll take a screen shot later today. I rarely visit the site at home though, so may be a few days before I remember.
 
1 - 20 of 23 Posts
Top